maanantai 26. toukokuuta 2014

Kesäloma alkaa ....

Kuten voitte otsikosta päätellä, kerron vähän kesälomastani.
-Se alkaa lauantaina 31.5
-Odotan sitä!
Kesälomalle ei ole oikeastaan suunnitelmia, tai ne suunnitelmat on aikasta auki. Saatetaan lähteä äkkilähdöllä Kreetalle, jossa mahollisesti Maleme Imperial hotelliin. Käydään varmaanki lintsillä. Ja ihan vaan relataan ja mökkeillään. Ite ootan mökkeilyä, sillä talli vieressä :) ! Blogia aijon päivitellä tietyin väliajoin, vähintään kerran viikossa. Nyt voi laittaa kommentteihin postausaiheita ja toteutan niitä jos voin :)
Keppareilla oon ajatellu kisata kesällä jos tulee kisoja tähän lähelle. SM-kisoihin en pyrkiny, mutta ehkäpä ens vuonna voisinkin mennä, ei sitä koskaan tiiä ;)
Ajattelin tehä sellasen luku-urakan, kirjoja luen, en lehtiä, ja mahollisesti 4000sivua pitäs lukee kesässä :D alkaa kesäloman ekasta päivästä ja kun sen saan täyteen, meen esim. rannalle :) Tai teen jotain tosikivaa :D !! Kameraa en oikeen jaksa kannella mukana ja kirjottelen paljon blogiin iPadilla niin ei oikein kuvia ole. Kesän aikana on aikaa näpsiä niitä niin yritän tunkea ees yhen kuvan joihinki postauksiin.
Uusi banneri ja tausta tulossa kesänaikana kun vaan saan jonku kivan idean :) pitäs saada joku ihana ratsastuskuva, kun omistan vain tuon yhden, joka bannerista löytyykin (kiitos Laura Muje :) !)
Mukavaa kesää kaikille ja pitäkää hauska loma! Osalla on voinukkin jo loppua tai ei ees koulua käykkään, mutta joo, pitäkää hauskaa! Nähään ensipostauksessa!

7 kommenttia:

 1. Vittu ku oot outo ! Koulus oonnähny sut ja oot tosi ruma ja pieni ja näsäviisastelet ! Koita kasvaa pikku nilkki

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nii mäki oon nähny xd

   Poista
  2. Kiitos. Ensikerralla mieluusti nimellä :) että varmasti tiedän kenen kanssa puhun :) ! Sinä saitkin minut kirjoittamaan erän postauksen ;) Onnea kukemiseen!

   Poista
  3. Sinä jumalauta pidä pääs kiinni! T: Ton sisko, jonka käsittelyyn koht joudut, jos et lopeta kiusaamista.
   P.s. Voisko nolommin asiaa ilmasta ku anonyyminä?

   Poista
 2. Millä tallilla ratsastat?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No käyn kahella, Riitin tallilla joka on pääsääntöisesti ratsastuspaikkani, mutta aina joskus Ofeigurilla :)

   Poista
 3. Moikka. Mä kävin tuolla kreetalla Maleme Imperialissa. Hyvä :)

  VastaaPoista